Tom og lidt trist

Det er en fredag, der føles lidt tom og trist. Der er selvfølgelig heller ikke meget grin ved, at være sløj og syg, men det er ikke kun det. Det er sådan en generel lidt trist fornemmelse. Når tingene ikke “går op” og jeg ikke helt forstår, hvad der sker omkring mig, så bliver jeg forvirret og ked af det, og sådan er det lige p.t.

Andre menneskers opførsel påvirker vel os allesammen i højere el. mindre grad, afhængig af, hvor tæt vi er, og hvilke følelser der er i spil. Vi behøver sådan set ikke kende dem, men hvis vi er tvunget sammen med dem af ydre omstændigheder ….. ja så påvirker de også i positiv og negativ grad. Hvis det positive ikke opvejer det negative, så er den gal og så bliver man træt af det og ked af det også. Det værste er, når man står i en situation, hvor man intet kan gøre for at ændre på situationen, og sådan er det. Synes nu ellers jeg er god til at være positiv, men selv de mest positive bliver trætte og kede af det engang imellem. Og således også jeg.

Helbredet er so-so, ikke noget at råbe hurra for, og feber har jeg da også endnu. Så det kunne være, jeg bare skulle gå ind og grave mig ned, og håbe på snarlig bedring i alle henseender – både helbred og humør.

Men sluttelig vil jeg da lige ønske god weekend derude!

2 thoughts on “Tom og lidt trist

  1. Helle K. – Tusind tak skal du have og i lige måde. Det plejer jo at vende, og også hurtigt for mit vedkommende. Nu er jeg så bekymret for min veninde også, og det gør ikke sagen bedre!

Der er lukket for kommentarer.