Status Que

Der er ikke meget nyt under solen. Jeg ligger her og ligger og min feber er også lige vedholdende. Jeg er lige dårlig, lige træt af at være syg, og gå glip af alting som sædvanlig og humøret ligner en stor sort, meget sort tordensky af mange årsager. Jeg er godt gammeldags led og ked af det. Det indrømmer jeg blankt. Så hvis jeg er lidt stille på nogen punkter, så er det derfor. Det må vel være en blanding af at prøve at hive mig selv op ved hårrøderne og reflekterer over ting, udover at jeg stadig prøver at blive rask. Det lader sig ikke forcerer, og jeg kan jo dårligt gøre mere, end jeg allerede gør. Det er vel det i det forhold som så mange andre, at magtesløshed er det værste. Kan kun styre min reaktion på tingene, og indrømmet, den er LANGT fra at være gloværdig lige nu og jeg er lidt pisseligeglad! Jeg er træt, træt, træt og jeg trænger til noget opmuntrende. Så må vi se, om det dukker op på en el. anden vis.

3 thoughts on “Status Que

  1. Birgtitte – Tak skal du have, du er altid så sød. Det går vel over igen den følelse, men at skulle til bisættelse idag er ikke ligefrem opløftende. Heqye er ihvertfald dejlig, og jeg nød ham meget. Knus til dig

    Helle K. – Tusind tak, nu får vi se,om det ikke har hjulpet. Lidt har det tror jeg!

  2. Op med humøret :0)
    Alt ting går op og ned – og nogle gange føler man alt er op ad bakke.
    Ellers må du komme og ride en tur på Heque.

    Knus

Der er lukket for kommentarer.