Weekendarbejde

Jo jo, de kære Banedanmark folk arbejder skam også i weekenden. Hvad de laver skal jeg ikke kunne sige, men nogen maskiner får de da brugt indimellem. Igår var det noget, der lød som en mellemting mellem et slagbor, en brolæggerjomfru og en motorsav. Der var jeg godt nok lige ved at gå amok. Heldigvis blev de ikke ved med den længe. Den skulle nedover boltene i skinnerne, og om de skruede fast el. løsnede vides ikke, men hvis de skal det hele vejen, så bliver de da helt smadret. De måtte skiftes til bæstet, der tydeligt var tung og streng at håndterer. Men udover det apparat er de nu relativt fredelige dernede synes jeg. Lad det vare ved. Det er voldsomt generende for alle dem, der mangler toget selvfølgelig, men ærligt, så er her dejlig fredeligt, når alle menneskerne ikke skal fem og tilbage og sådan. Så jeg nyder det sålænge det varer.

1 thought on “Weekendarbejde

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Nu sker der noget

Der er lukket for kommentarer.