Blogtrend.dk

Jeg husker faktisk ikke, hvordan jeg havnede derinde på Blogtrend.dk forleden, da jeg surfede rundt. Men faktum er, at jeg var glædeligt overrasket og fandt et site, jeg personligt ihvertfald kommer til at bruge meget. Det er en samling af links omkring stort set alt på nettet, inddelt i overskuelige kategorier og med et fint screenshot og en forklaring/information til næsten alle sites.

Fint og overskueligt, hvis man som jeg nogengange ser sig overvundet i alle nettes muligheder. Så er der samlet en pæn “sjat” her, hvor der skulle være nok til at underholde dig lige foreløbig. Mit besøg endte med, at jeg anbefalede et site derind til, som ejeren blev glad for – det var Foodfromhome.dk, som jeg synes er genial. God fornøjelse! Der burde være noget også til dig derinde!

5 thoughts on “Blogtrend.dk

  1. Catarina – Den ser også god ud. Jeg kan nu bare bedre lide måden det andet er “serveret på”, men det er jo smag og behag.

    Tak for god bedring – håber det er ved at vende nu!

    Helle K. – Jeg har også meldt mig i forsøget på at vinde 😉

Der er lukket for kommentarer.