Eko Monte RojoEko Monte Rojo (2002) v/Final Apearance – Eko Minifique

Idag var jeg en tur nede på banen. Hvad jeg egentlig skulle der efter sådan lige midt i det hele, kommer er forementlig mere om senere. Det er jo gerne sådan, at man møder nogen dernede. Den første jeg mødte var Helle og Classic First, der var ude og gå. Dem nåede jeg desværre ikke at fotografere, for de fik travlt, da Poul Hjort var på vej ind ad lågen og det var dem, han skulle besøge.

Da jeg havde ordnet mit ærinde, mødte jeg Rikke Bay Torp og hendes hest som ses ovenfor. Han er lige min type hest. Stor dejlig model, og inden Rikke fortalte havde jeg da også gættet, at han var efter Final Apearance.

Jeg synes, han er ualmindelig dejlig. Desværre fik ham ikke i hel figur, for han er utroligt velbygget, men desværre ikke meget samarbejdsvillig udi fotografering. Så jeg fik faktisk kun det ene af ham, men det var da mere held end forstand. Fik en dejlig snak med Rikke, og fik et ansigt mere på et navn jeg selvfølgelig kender. Synes hele tiden jeg bliver beriget med nye og søde mennesker, og det er man nødt til at holde fast i, når man så møder nogen, der er det modsatte. At skønne på de søde og de gode tider…det skal vi huske!

På vejen hjem fik jeg handlet, og hentet Finish’ flotte grime fra reparation.