Længe ønskede …

Jeg har længe ønsket mig et par rigtige gummistøvler. Når jeg har været i byen, har jeg ikke kunnet finde nogen, og har jeg endelig fundet nogen, der var noget, der lignede så var farven for hidsig eller de havde elendig pasform. Så fik jeg efteråskataloget fra Isabella Smith, og der var jo lige mine gummistøvler. Jeg besluttede fluks, at var der flere, når jeg fik penge på lommen igen, så skulle jeg have sådan et par. Så dem har jeg lige bestilt. Nu er det så bare at håbe, at de passer mig. Synes godt nok de er fine, og så til en rimelig penge også. Der er egentlig andre ting, jeg mangler mere end lige de her støvler. Men jeg ved også, at venter jeg, så er de væk! Det er set før, og nu satses der, når der endelig er nogen, jeg synes om, og sådan nogen svende kan jo holde i årevis.

4 thoughts on “Længe ønskede …

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Julepyntet men våd indkøbstur

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Som fod i hose

  3. Pia – Klogt sagt af farmor. De er meget nyttige at have, og jeg har manglet i årevis, men gad ikke de sædvalig kedelige grønne du ved, og har som sagt ikke fundet nogen, der duede, så jeg håber også meget, de her gør. Hvordan ser dine ud?

  4. Et par goe OG flotte gummistøvler er slet slet ik sådan at kimse af, som min farmor ville ha sagt:) Jeg har ALTID haft gummistøvler og de er i dén grad blevet brugt, sku jeg hilse at sige.

    Jeg håber de lever helt op til forventningerne Deborah:)

Der er lukket for kommentarer.