Lones blomster


Galopbanen som baggrund for alle de smukke buketter

Jeg ville meget gerne fotograferer alle de smukke blomster, Lone fik igår, da vi tog afsked med hende. Det krævede, at jeg vidste, hvor de var blevet af. Det fandt jeg så ud af og kørte ned på Galopbanen, hvor de ligger.

Grunden til at det skulle være idag er, at vejret relativt hurtigt kan ødelægge dem, og det havde allerede regnet. Da jeg alligevel skulle ud af huset, var der ikke langt at køre derned først og tage fotos af blomsterne. At jeg så også mødte nogen på vejen, var jo helt i Lones ånd og bare hyggeligt. Det var godt jeg gjorde, for senere regnede det meget, meget voldsomt, hviket nok har sat sig spor på buketterne.

Jeg håber, billederne giver et indblik i, hvor smukke blomsterne var. Alle mine fotos kan du se her. For en god ordens skyld, skal nævnes, at fotos er taget og bragt i samråd med Lones søn.

5 thoughts on “Lones blomster

  1. Michael Larsen – Tusind tak Michael. Det er jo noget jeg kan gøre, så det glæder mig meget, at du kan lide. Og tak for du skriver det også. Kh Deborah

  2. Endnu engang imponeret over den tid og energi du har brugt på dette Deborah! Smukt og fantastisk 😉

    mvh Michael

  3. Perle – Tusind tak, de er meget flotte. Også derfor jeg synes, de skulle foreviges.

    Karin – Tusind tak skal du have. Det håber jeg det gør!

  4. Så smukt, så smukt. Jeg har bare ikke ord for det. Men hvis Lone kan se det, er jeg sikker på det glæder hende. En meget sød “sidste hilsen” fra dig Deborah.

Der er lukket for kommentarer.