Fuldkommen mangel på anstændighed

Der var jo nogen, der ikke var enige med mig sidst jeg skrev omkring Kamilla Bech Holten og hendes “stjerne” af en mand, der forlod hende. En gæv kvinde giver da heldigvis mig ret også.

Og nu har han da bevist, at der må være noget, der halter et sted, for nu har han også fået “ny” kæreste. Hvis ikke jeg var forarget, så er jeg det ihvertfald nu! Der er altså noget, der hedder anstændighed – det har Kasper Holten ikke opdaget tilsyneladende! Hvis han havde haft så meget som, hvad der kan ligge på en knivspids sympati (det havde han ikke!!) fra min side, så er den væk nu!

21 thoughts on “Fuldkommen mangel på anstændighed

 1. Nu har jeg kun fulgt historien sporadisk, men at forlade en kræftsyg kone kan jeg simpelthen ikke forstå, at nogen kunne finde på at gøre. Det er noget af det mest nedrige og afstumpede man kan forestille sig.
  Jeg håber han har det RIGTIG dårligt med sig selv.

 2. Kasper er og bliver et SKVAT og det samme havde Kamilla været hvis det var hende der var gået fra en syg mand. Det hedder i medgang og modgang og man smutter ikke bare fordi det bliver for svært man holder ud.

 3. Stine og Leif – Hvis man går ud i medierne og siger “at man bliver forladt”, hvilket I åbenbart glemmer at Kamilla gjorde? Så er det nok ikke fordi man har været rørende enig i den beslutning. Så havde man nok sagt noget i stil med “Kasper og jeg har i fælleskab besluttet…..”! Det er jeg ret overbevist om. Så jo det ved vi.

  Anyway, det er åbenbart ihvertfald et emne der kan skabe debat, og det er da udemærket. Vi får se, hvad “næste kapitel” bringer.

 4. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor Kamilla og Kasper for alt i verden skulle blive sammen – hvis de begge var enige om, at de havde det bedre hver for sig, er det klart den bedste løsning. Og her er det da fuldstændig irrelevant hvorvidt den ene eller de begge er syge. Det er i hvert fald min mening.

  Selvfølgelig har man forpligtigelser overfor hinanden, når man bliver gift, men det kunne jo være, at Kamilla rent faktisk har ønsket for Kasper, at han skulle skabe sig sin egen fremtid. i og med hun kun havde begrænset tid tilbage. Det aner vi intet om, og selvom Kamillas familie i morgen skulle komme med deres version af sagen er det stadig andenhåndsberetninger i og med Kamilla ikke kan udtale sig og Kasper ikke ønsker at gøre det.

 5. Jeg hører nu også til dem, der ikke forstår hysteriet over, at Kasper Holten har fået en ny kæreste og forarget over det kan jeg heller ikke blive.

  Og da jeg ikke har hørt “historien” fra Kaspers mund selv og kun sporadisk har læst overskrifter og populistiske aviser/blades udlægning, vælger jeg nu engang at lade tvivlen komme ham til gode. Jeg går ud fra, at han har haft sine grunde til at gøre som han har gjort.

 6. Kære Alle – Vi tager den lige sådan samlet, for ellers bliver jeg aldrig færdig – håber jeg er okay.

  Jeg skal IKKE dømme Kasper – det er der “andre”, der gør, hvis det skal gøres efter min opfattelse. Jeg hader bestemt heller ikke. Hvis man kender mig IRL ved man, at INTET ligger mig fjernere. Selvfølgelig er det godt for dem, at de var forsonede ved Kamillas død, men det retfærdiggør stadig ikke hans handling i mine øjne. Beklager. At han mistede hende ved død, kan jeg ikke have ondt af, når han ikke engang ville støtte hende i sin svære kamp for en dødelig sygdom. Så fortjener han det efter min mening i stor stil. Og det begrænser dig nok hvor sørgende han er, når han midt i den kamp hun kæmpede kan gå ud og finde sig en ny kæreste. Nope jeg køber den altså ikke. Fordømmelsen har han udsat sig selv for det sekund, han valgte som han gjorde. Det må han også have vidst.

  Therese – Jamen sandt nok! Den snak har vi nok haft, omkring kommentarer. Jeg føler bare, der er flere indlæg, hvor du snildt kunne sige lige så meget, som du gør andre steder. Men sådan er det.

 7. Jeg synes ham Kasper har fået rigeligt med bank, jeg kan ikke se hvad han har gjort galt. Han dømmes af en folkestemning skabt af medierne, ikke nok med at han har mistet Kamilla.. Nej han skal også forholde sig til en hadsk stemning vendt mod sig. Det er vigtigt at huske på følgende.. De færreste af os har et personligt forhold til parterne. Det er ikke fair at hade manden baseret på en folkestemning skabt af medierne, det er det altså ikke. Jeg synes ikke det handler specielt meget om moral og etik i forhold til Kasper og Kamilla, det handler om den manglende moral og etik i forhold til at drive klapjagt på en mand i sorg. Helt ærligt, manden er jo ikke ligefrem en pædofil barnemorder.. Han har intet ulovligt gjort. Kamilla og Kasper valgte ikke at være sammen mere som kærester, hvad så? Det sker dagligt og for utroligt mange mennesker i sammen situation.. Men de var venner efterfølgende hvilket viser at de fortsat holdt af hinanden, altså ingen hadsk stemning mellem de to.. Jeg kan altså ikke se hvad det skal til for i forhold til fordømmelse og had..

  Du er selvfølgelig i din gode ret til at have holdningen til ham, men jeg er ikke enig og jeg forstår simpelthen ikke hvorfor.

 8. Hm, synes ikke jeg har fordomme. Jeg hentyder mest til sladderbladslæsere generelt. Jeg mener ikke nødvendigvis at du er “familien danmark, der kun læser se og hør. Bestemt ikke” Jeg lagde bare mærke til at dine links var fra det som jeg betegner som sladderblade.

  At jeg ikke altid kommenterer dine andre indlæg, har måske bare noget at gøre med at jeg ikke har noget at sige. Det mener jeg nu også at vi har diskuteret før.

  Jeg synes da også du har ret til at ha din mening, og jeg har ret til at være stærkt uenig.
  Hvis jeg kun var ude på at være negativ overfor dig, ville jeg nok ikke chatte med dig på Facebook af og til. Ja, så ville jeg nok ikke engang være kontakt med dig derinde.

 9. Jamen du har da helt ret i at du har retten til at mene og kalde hvem som helst lige hvad du vil, det angriber jeg slet ikke. Jeg siger blot at den ene sandhed er lige så sand som den anden, og man skal lige huske at det er en sørgende familie der går ud og udtaler sig om Kasper, det handler jo om følelser det her, også Kaspers, og uanset hvad, så kan ingen da vide hvad hans følelser har været for Kamilla, om han er gået eller ej.

  Vi er her bare ikke enige Deborah, men det betyder ikke at jeg har behov for at angribe din holdning, den har du retten til at ha.

 10. Therese – Det har intet med sladreblade at gøre. Jeg har såmænd læst det på nyhederne på nettet, men behold da endelig dine fordomme.

  Jeg hæfter mig også ved, at du altid kun kommenterer hos mig, når du synes, du skal være negativ! Det kan man jo undre sig noget over – jeg gør ihvertfald! Men sådan er der så meget.

 11. Therese og Marianne – At vi ikke bliver enige, er sandt nok, for jeg ændre ikke min mening om det. At jeg “skal komme videre” – tjah man kan mene, hvad man vil. Jeg har vel som alle andre lov at tage moralske og aktuelle enmner op, som jeg føler for? At I så synes, det er ligemeget, er jo så sådan. Som jeg skrev, så får vi se imorgen, hvad I så synes, hvor der åbenbart kommer noget fra Kamillas familie. Og uden det på nogen måde, skal lyde nedladende, så tror jeg faktisk, at I ændre mening, når I bliver ældre. Men det kan I jo så fortælle mig, hvis jeg stadig er her.

 12. Jeg læste det her indlæg i morges og havde egentlig skrevet en kommentar, men slettede den igen. Jeg ser nu at Therese har skrevet det jeg egentlig ville sige.
  Er der virkelig ikke vigtigere ting end om Kasper B.H. har fået en ny kæreste?
  Og hvem siger at Kamilla ikke kendte til denne kæreste? Hun har måske endda mødt hende – uhhhhh.. Sikke en skarn Kasper så har været.

  Kom nu videre..

 13. Deborah, vi bliver aldrig enige, for du og jeg er meget forskellige. Uanset, kan jeg ikke forstå denne vrede over at han valgte at forlade sin kone.

  Vi kender ikke disse mennesker, og jeg vil ikke dømme dem. Jeg synes han har ret til at være lykkelig. Det har ikke en dyt med pli og moral at gøre i mine øjne, så hvor du har den med at “det ikke er moderne” aner jeg ikke. Det synes jeg er en underlig formulering.

  Jeg forstår ikke at man kan hidse sig sådan op, over ting der står i sladderspalterne. At man kan ha så travlt med at ha en mening og dømme.
  Vi kender garanteret ikke engang den rigtige historie, så hvem er vi til at dømme!?
  Giv dog folk noget privatliv, og koncentrer jer istedet om jeres virkelige liv og jeres virkelige problemer.
  Verden er ikke sort og hvid.

 14. Pia – Jeg vil henvise lidt til mit svar til Therese! Jeg er lidt meget træt af, at alle bare gør som det passer dem. Og så snart ting er svære, så tænker de kun på sig selv. Man skal ikke gå ud og sige, at det ægteskab betød SÃ… meget for en, når man har handlet sådan, efter min mening. Og nej jeg har ikke hele sandheden. Imorgen udtaler Kamillas familie sig om, hvorfor Kasper gik. Så kan vi jo se, hvor sympatisk han fremstår. Hvis man er er en røv, så må man også godt kaldes det, og det har han altså været efter min menig stadig.

  Therese – Jeg ved godt, det er hamrende umoderne at have noget som helst, der hedder moral og pli. Det er altså bare ikke en “mode” jeg følger. Først forlader han en dødsyg KONE – de var ikke “kun” kærester, og dernæst har han dårligt gjort det, og hun er ikke engang død før han kaster sig i armene på en ny! Det at han forlader hende er dybt usmageligt i sig selv, men at vifte folk og hende om ørerne med en ny kæreste så kort til efter Kamillas død er simpelthen usmageligt. Jeg siger ikke, at han ikke skal have lov at te sig som det passer ham (det falder jo tilbage på ham selv)! Men der er altså også noget, der hedder pli og timining efter min mening. Og så kan man kalde mig gammeldags og det der er værre…

 15. Jeg synes egentlig det er lidt svært at vurdere om denne mand har handlet anstændigt eller ej, ganske enkelt fordi jeg kun kender historien fra medierne. Jeg aner intet om indholdet i dette ægteskab, jeg ved kun at livet er mere end sort og hvidt, at det til tider gør stodder ondt, at det kan være svært at agere i- for alle, og at ingen som har følelser for hinanden, som udgangspunkt gør hinanden ondt bevidst, eller med det for øje.

  Så at fordømme på så spinkelt et grundlag vil jeg holde mig fra. Jeg vil istedet håbe at Kamilla har fået fred fra den djævlens sygdom og at han Kasper nu med ro i sindet kan finde tilbage til et glad liv, også udadtil. Det har alle faktisk fortjent, uanset.

 16. Forstår slet ikke hvorfor manden ikke må ha’ lov til at få en ny kæreste? Skal han forblive single, fordi at familien Danmark er sur på ham, fordi de synes det var ondt at forlade en kræftsyg kæreste?
  Ej jeg synes godtnok ikke at manden skal dømmes, og jeg synes bestemt han fortjener at være lykkelig.

Der er lukket for kommentarer.