Lidt status – dette og hint

girl_on_scaleopt.gifJeg har holdt rimeligt fast i at passe på, hvad der er røget indenbords her på det seneste, og resultatet fornægter sig så heller ikke. Minus 1,6 kg kunne jeg præstere idag. Når jeg ikke råber det fra “hustaget”, så er det fordi faktum at jeg stadig har feber, nu efter 3 uger er altså ved at slå mig helt ud nu. Jeg har ikke spor imod at være her, det er ikke nær det, men jeg vil altså også gerne ud i verden og ikke mindst ned til mine elskede heste. Det bliver der ikke noget af lige nu, for feberen svinger sig lystigt omkring de 38 plus/minus et par grader, så ….Argh! Træt af det.

Det positive er hyggelig kommunikation med folk her og på Facebook, mails og alt det, og så at jeg får ryddet grundigt op i alle fotos. Tiltrængt og rart at få gjort. Nu er jeg lige “landet” fra lægen, og det var jo så bare besked, at jeg måtte gå hjem og være tålmodig igen. Og det er jo sådan set meget godt, at jeg ikke har lungebetændelse – jeg gider bare ikke influenza (eller hvad det nu er) heller 🙁 – Vaccinationen for samme, får vente til jeg er rask var beskeden.

2 thoughts on “Lidt status – dette og hint

  1. Leif – Tusind tak skal du have, Ja det er okay og vi fortsætter.

    Det hjælper altid med en sød hilsen – om ikke andet så rent mentalt. Lad os håbe hele vejen rundt!

Der er lukket for kommentarer.