Med tid kommer… og plugins

Idag havde jeg besøg af min personlige computerhjælper/ekspert. Der er meget, jeg kan (faktisk lykkedes det mig, at lære ham et tip idag – jeg var lidt stolt 😉 ), men der er også meget jeg ikke kan, og som jeg skal bruge lidt hjælp til. Michael har været utroligt sød til at stille op, og udføre alle mine ønsker til punkt og prikke, og så ved han lige, hvad jeg mener også, når jeg kaster mig ud i lange lidet teknisk forståelige forklaringer. Utroligt nok, ender det hele med at gå op i en højere enhed af forståelse, og jeg får det som jeg vil. Det kan jeg jo sådan set godt lide 😀 Der var der dog et par punkter, hvor det drillede lidt, men det skal nok blive løst. Her er, hvad der er blevet bedrevet idag:

– Installeret et bedømmelsesplugin (rating) – du får det at se i funktion senere idag el. imorgen.

– Lagt en lokal server på min stationære, så jeg kan øve mig og gøre ved der. Michael har truet mig til en endnu nyere version WP der, men jeg har meddelt, jeg ikke skal opdaterer mere foreløbig. Nu er jeg lige ved at vænne mig til den her, så det kan han kigge i krak efter 😉

– Det var meningen, at I skulle have de skønne smileys i kommentatorboksen, men det var den ting, der ultimativt nægtede at gøre som Michael ville. Nu arbejder han på sagen hjemmefra, og så ved jeg, han løser det.

– Vi fandt et nyt tema, til mine 2 andre domæner – Finishfirst.dk og … det er en overraskelse. Det skal passes til og gøres ved – det gør Michael derhjemme.

– Alt her på sitet blev rettet og lagt, hvor det skulle ligge – kategorierne er kommet frem, som de skal være, vi fandt ud af, at mine sider, som ikke blev vist, på finurlig vis, var blevet lavet om til indlæg (andre der har prøvet det?) – så dem skal mor her igang med at konverterer om, og så skulle de vises.

– Din kommentar kan du nu redigerer indenfor et vist tidsrum, skulle du have skrevet forkert, eller glemt noget.

– Og sidst men ikke mindst, har jeg simpelthen fået en Tag Cloud, som jeg synes er ret så fin. Så vi har da nået noget.

– Desværre kunne Michael ikke få den bærbare til at te sig rigtigt. P.t. kan der logges på i fejlsikret tilstand også med internet, men på normal vis vil den ikke??? Så jeg må have fat i en hotline på mandag.

– Jeg havde installeret WP Polls, men kunne ikke finde ud af og bruge, og så var den jo ikke så meget bevendt. Det fik Michael også vist mig.

– Mit plugin til at se, hvor mange gange et indlæg er blevet læst er blevet sat på rette plads, og iøvrigt oversat til dansk. En detalje, men en dejlig ting også at få gjort.

– Og så er alle plugins iøvrigt smidt på alle tre domæner også. Stor tak til Michael for at hjælpe og stille op. Det er guld værd for mig. Så jeg håber også I mine læsere vil nyde de nye tiltag.