Tænk jer om!

Jeg har før skrevet om tatoveringer. Ingen hemmelighed, at jeg hader dem for et godt ord. Hader og hader – de er en yndlingsaversion! Både til mænd, men i særdeleshed til kvinder. Når det er sagt, en enkelt af “rimelig” størrelse vil jeg ikke “dø af” , men hvis folk er klistret ind i dem, så står jeg altså af.

Jeg synes, det er en meget kedelig trend. Nu ser det ud til (her var link til en artikel som senere er blevet fjernet), at rigtig mange fortryder, at de har fået de her tatoveringer – godt for det, men det koster, og tager rigtig lang tid, at få dem fjernet. Så opfordringen herfra lyder bare – Tænk jeg MEGET godt om, FØR I får dem – og er I den mindste smule i tvivl, så lad være!

6 thoughts on “Tænk jer om!

 1. Trusru – Ja jeg ved ikke, hvor mange der fortryder. Jeg har da personligt mødt nogen, der virkelig fortrød. Også det modsatte, hvor de som dig havde tatovringer, der betød rigtig meget for dem, en enkelt i det her tilfælde, jeg tænker på. Og da den var så lille som den var, og den iøvrigt passede til situationen og årsagen til den var der, var det en af dem, jeg ikke havde så stort et problem med.

  Men jo jeg har også set nogen meget uheldige af slagsen og også nogen meget flotte. Jeg har det bare stadig sådan, at det er flotte tegninger. Så put dem på papir og hæng dem på væggen 😀

 2. Ja da.. Det er det vigtigste.. Gud ved hvor mange der fortryder det, jeg må erkende at jeg har set mindre heldige af slagsen.. Jeg blev i hæren begavet med synet af en kollega, som havde fået en et meget privat sted.. Den ville jeg nok være ked af hvis jeg var ham.. 🙂

 3. Trusru – Og det ér jo det vigtigste, at du er glad for dem, uanset, hvad jeg mener og synes om dem.

  Tina – Hvis bare man er HELT sikker, når man gør det, så nej så kan man ikke garderer sig mod “jeg har et standpunkt til jeg tager et nyt”, men netop fordi det er SÃ… svært at lave om, ville jeg aldrig gøre det, udover at jeg så ikke iøvrigt kunne finde på det.

  Andrea – Tusind tak skal du have, jeg kendte faktisk ikke det link, og den slags bliver altid modtaget med stor tak!!!

 4. Jeg synes tatoveringer kan være flotte og jeg har selv 3 små sorte tattoos.

  Den ene har jeg også fortrudt og vil gerne have den fjernet, hvis jeg havde råd til det. MEN dengang jeg fik den , var jeg da ikke ET sekund i tvivl. Så man kan sige aldrig så meget at man skal tænke sig om! For det gør man jo 😉

  Du kan jo også fortryde en klipning, en hårfarve, en sofa, en lampe, en bil, o.s.v., o.s.v., o.s.v…. De er så bare lettere at fjerne 😉

 5. Ja, det er lidt trist når man fortryder dem. Jeg synes som udgangspunkt de kan være utroligt smukke. Jeg er selv meget glad for mine, de betyder noget helt særligt for mig.

Der er lukket for kommentarer.