Julekort for enhver smag

Julekort

Jeg er en stor fan af Julekort. Jeg synes det er en dejlig tradition, som jeg ville hade se dø ud. Den ene gang om året, synes jeg godt vi kan gøre os den umage og sende et kort til dem vi holder af og tænker på. Nu er det ikke min skyld, hvis ikke du finder nogen, du kan lide. At købe, skrive og sende, er op til dig. Går det helt galt, kan du i det mindste sende et elektronisk kort, så har du sendt en tanke, og det er den vigtige del, men intet slår et rigtigt Julekort i ens postkasse. Det synes jeg ihvertfald ikke. Håber du vil nyde nedenstående links.

Velgørenhedsorganisationer:

X-Paper – Julekort, hvor du kan vælge at støtte flere forskellige organisationer samtidig – du vælger:
Dansk Røde Kors, Kræftens Bekæmpelse, WWF, Gigtforeningen, SOS-Børnebyerne, Gigtforeningen, Red Barnet – supergod ide og flotte kort

Dansk Røde Kors

Andre:

Hos Vista Print, kan du få flotte Julekort med dine egne fotos på

Trianglens – Julekort til videresalg (for din sportsklub etc.)

Caligraphen – Kæmpeudvalg af meget flotte kort i høj kvalitet

Udenlandske sites:

Charity Christmas Cards – Meget flotte kort, der donerer til en lang række af foreninger og research’s

Cards For Charity – Du kan vælge at støtte en lang række af gode formål – Cystisk fibrose, Hjerteforening og Forening for døve, bare for at nævne nogen få

Field Galleries – Det er dem med de fantastiske hestekort, jeg har nævnt før

Cards Direct – Kæmpeudvalg for enhver smag

Hallmark Cards – Både papir og elektroniske også kæmpeudvalg ikke kun til Jul

Elektroniske:

Hallmark Cards – Både papir og elektroniske

Hotstart flashjulekort

Opdateret 21. oktober 2015

3 thoughts on “Julekort for enhver smag

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » En påmindelse

  2. Helle K. – Det glæder mig at høre, og synes det lyder hyggeligt med billeder af ungerne. Det var noget min kære søster kunne lære af. Vi skal hive og flå for at få nogen opdaterede fotos af ungerne.

  3. Jeg synes også, at det er en hyggelig tradition.
    Jeg har sendt billeder af mine børn, i al den tid jeg har haft børn – det er altså 20. gang i år – så det slipper familien heller ikke for dette år 😉

Der er lukket for kommentarer.