Afsluttende godnatbemærkning

Det har været en rigtig dejlig dag. Ikke mindst fordi helbredet har artet sig eksemplarisk, og jeg havde en dejlig “udflugt”. Udover at “det kørte på skinner” for mig, så var jeg en tur i Dyrehaven. Det blev en tur med sidegevinster og samvær med en rigtig filmstjerne. Men da jeg har siddet her siden jeg kom hjem og ordnet fotos til både sporhistorien og den følgende, så er hovedet altså gået træt nu.

Udover den dejlige Dyrehavetur, har jeg mistet en Facebookven, fået en mailven som blev glad for min hilsen og omvendt, fået erstattet Facebookvennen med en ny, sludret med en 3. og 4. og iøvrigt kan man blive så godt beriget både den ene og den anden vej. Man skal huske at skønne på det, og ikke svælge i, dem som er tarvelige og gør en ked af det – de findes bestemt også. But guess what – life is too damn short! Tak til jer, der berrigede min dag, på den ene el. den anden måde – og ikke mindst hende filmstjernen 😉 – hvem hun er, får I at høre imorgen!