At holde vejret fra morgenstunden

Så blev det tirsdag, og solen skinner på mig og jeg drikker den obligatoriske latte. Helbredet føles endelig som om, kurven er knækket og det går den rigtige vej, men jeg holder vejret for det har jeg jo før troet og så var det falsk alarm alligevel. Men ingen feber igår og foreløbig heller ikke idag. Det vigtigste er dog at jeg føler mig anderledes.

Vejret er så fint, at jeg måske vover en lille gåtur her når jeg har drukket kaffen. Fotografiapparatet skulle jo nødigt ruste 😉 og jeg har lovet en god internetven, at tage fotos af vores sporarbejde hernede, for det er “lokalhistorisk guf”, som han udtalte det – skinnerne har ikke været rørt i 100 år!!! 😮 Så det vil jeg da gerne, men lad os nu se. Foreløbig kaffe og tøffen lidt rundt her på nettet.

Om ikke andet aner jeg, at jeg fredag kan komme i stalden og se til min elskede Finish. Og det glæder mig jo og ligeledes komme til løb på lørdag. Fingers crossed out there – PLEASE! God dag til jer.

2 thoughts on “At holde vejret fra morgenstunden

  1. Jens Drejer – Tak skal du have. Tænk at jeg ligefrem er poetisk 😉 Det tror jeg ikke, jeg har fået at vide før. Men det passer mig nu fint nok. JEG HAR DET ENDELIG BEDRE OG INGEN FEBER!!! 😀

  2. Jeg er vild med den overskrift – den er poetisk og giver så mange sjove associationer oppe i hovedet. Jeg håber det holder, så du snart får det lidt bedre. 😀

Der er lukket for kommentarer.