Sporarbejde – det kører på skinner

Jeg kunne ikke lige lade være, den var så oplagt 😀 Men bortset fra det, så havde jeg jo lovet at dokumenterer det her sporarbejde Banedanmark har igang for en ven, som mente at det var “lokalhistorisk guft” og det skal det såmænd nok være. Skinner der hives op for første gang i 100 år, det må da siges at være en begivenhed. Så nu jeg følte for at blive luftet, var dagens første “opgave”, at få taget nogen fotos af det her arbejde. Ordrup Station er jo som følge af det her “cirkus” afspærret med nogen bomme og noget, men ikke mere end man kan kravle over, og der er også adgang til perron. Så jeg forcerede det hele og her er, hvad der kom ud af det. Man må håbe, der er system i rodet 😉

Klik for at se flere fotos:

3 thoughts on “Sporarbejde – det kører på skinner

 1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » I skovens dybe stille…..

 2. Niels – Hej og velkommen med din første blogkommentar, som jeg er meget glad for 🙂 Ja jeg synes, det blev vellykket. Jeg kan så afsløre at ingen af disse er “skåret til”, men er taget nøjatigtig som de er. Tusind tak for roserne. Altid dejligt når nogen kan lide, hvad man laver.

 3. Meget fine billeder!
  Især dem hvor man kan se at der slet ikke ligger skinner udfor perronen er da morsomme.
  Igen må jeg rose dine evner som fotograf og dit øje for at skære et billede til.
  mvh
  Niels

Der er lukket for kommentarer.