Morgenmad og et par tips

Ovenfor min morgenmad idag. Jeg får altid min caffee latte om morgenen, og helt afhængig af hvor meget mælk, der er i koster den jo lidt points. Men det er så stort set næsten den eneste kaffe jeg får på en hel dag, så den luksus tillader jeg mig. Drikker jeg kaffe senere, så er det som regel bare kaffe med “en sjat” mælk i, hvis jeg føler, jeg har points til det og hvis ikke drikker jeg den sort.

Et tip til dig, der vil spare lidt på brødkontoen – knækbrød. Det koster ingenting i points. En skive som den ovenfor vejer 10 g og koster 0,5 point. Og så min bedste ven Lätta minarine, som er genial opfindelse. Hvis du gerne vil have lidt smørrelse på dit knækbrød og brød i det hele taget, så koster det heller ikke alverden. Og sådan et stykke knækbrød bliver altså selv med ost noget tørt uden. De to ting er gode hjælpere i kampen med points og kilo 😉 og gør faktisk at det er meget mindre kamp.

6 thoughts on “Morgenmad og et par tips

 1. Therese – Det lyder besværligt for dig synes jeg, og som du siger dyrere! Men du har fat i det rigtige. Det gælder om, at finde det der duer for en selv, og så følge det, og ja WW virker for mig. Er meget glad for det system.

 2. Nej let er det bestemt ikke. Der er sukker og mælk i meget, og hvis man skal holde sig helt væk fra det kan det være svært. Men det kommer hurtigt på rygraden.
  Man skal dog være indstillet på at det koster mere, for alt det jeg så spiser/køber bliver øko uden tilsætning (heller ikke sødemiddel ;-)), og ingen færdig retter eller pulver dimser.

  Uanset, tror jeg det vigtigste er at man har fundet noget der gør én selv glad og tilfreds, og blir på den vej. Det ser ud til at ww virker for dig, og så skal du jo bare klø på.

  Efterveerne er som oftest hovedpine, snotnæse, hoste eller ondt i maven.

 3. Therese – Okay, jamen jeg er da slet ikke i tvivl om, at det er sundere at lade være med mælken egentlig. Men så skulle jeg også undvære ost, og jeg elsker ost 🙁

  Nu skriver du så ikke, hvad efterveerne går på, men hovedsagen er jo, at hver gør, hvad de føler for. Det er svært at undgå, for det er jo i så meget. Både sukkeret og mælkebestandtdele. Sukkeret bruger jeg ikke sådan bevidst, men jeg kan selvfølgelig godt risikerer det i færdige produkter. I min latte f.eks. bruger jeg kunstigt sødemiddel. Ikke at det sikkert er sundt heller, men …. det er sgu ikke let 😉

 4. Min krop kan ikke rigtig tåle mælk, har jeg fundet ud af efter at jeg for længe siden startede på “kernesund”. Jeg spiser heller ikke sukker.
  Hvis jeg er ude, drikker/spiser jeg mælketing, men må så leve med et par dages “efterveer”. Men sådan må det være.

  Kaffe drikker jeg en del af, men enten sort eller med soya. På havregryn og i mad, kommer der også soya eller rismælk.

  Som bonus, er jeg nærmest aldrig syg mere, har ikke luftvejs irritationer og min mave blir fladere og fladere. Skønno.

 5. Therese – Det kører rigtig godt. Er du allergisk for mælk, siden du ikke drikker? Altså ingen “latter” til dig så, men du drikker vist også te? Anyway, yep den med knækbrød er ihvertfald god 🙂

 6. Det lyder da som om at det kører med dit vægttab 🙂 Altid godt med tips, jeg spiser dog ikke mælk, men den med knækbrødet er altid god. Har altid en pakke i huset. Let og lækkert.

Der er lukket for kommentarer.