No City Limits

Det forlyder at en af mine store favoritter er på farten igen i en alder af 68 år! Og at det endda går rigtig godt. Det glæder mig. Nu er hun heller ikke en kvinde, der gør noget som helst halvt, og jeg forventer kun det bedste af hende. Hun er en fabelagtig kvinde og en helt fantastisk sangerinde. Jeg har selv været så heldig at se hende i 1987, og allerede dengang, var hun “oppe i årene”. Men grænserne rykker sig. Sålænge det kan gøres godt, er det også okay. Det så jeg jo også i forhold til Rolling Stones, som bare var fabelagtige.

Nu håber jeg så bare Tina forstår at stoppe i tide, så det ikke ender nedværdigende og trist som med en anden stor sanger, jeg elsker nemlig Frank Sinatra, der trak det alt, alt for længe desværre. Foreløbig held og lykke til Tina med hendes Tour, der ikke kommer til DK, men der er andre muligheder, skulle man have lyst.

Ovenfor en af mine yndlingssange med hende Nutbush City Limit. Der ligger på youtube også en optagelse fra 2008 af Proud Mary, og jeg synes godt, jeg kan mærke forskel fra tidligere tiders energi. Jeg tror, hvis jeg var Tina, at jeg havde valgt at stoppe, mens legen var bedre….er det bare mig, der synes det? For dårligt er det bestemt ikke, men det er ikke 100% Tina. Og hvis man sammenligner med stemmelejet fra før, så ligger både det og tempo lavere. Naturligt nok, men…jeg ved det ikke rigtig. Jeg er glad for, jeg så Tina helt på toppen ihvertfald.

Rigtig flotte Tina sites:

Tinaturnerfanclub.eu

Tina-Turner.nl

Tina-Turnerlive.com