Færdig som popsanger

Det er jeg! Hold op, jeg er træt. Men okay jeg har jo også lige været syg selvfølgelig. Og for sent i seng kom jeg også igår, så der er vist ikke noget at sige til, at jeg gik ud som det berømte Julelys i stolen her tidligere, og at jeg stadig kæmper for at holde mig vågen. Den står vist på tidlig, tidlig i seng iaften.

Dertil kommer at følelelsemæssige spekulationer altid trætter. Spekulationer og spekulationer – ting der nager en mere el. mindre. Der er et par stykker af den slags ting p.t. bl.a. spørgsmålet om, hvad hulen jeg skal stille op med min gamle far, som bare har most over mine grænser op til flere gange nu. Helt ærligt så orker jeg ikke, at tale med ham, for jeg taler jo tydeligt for døve øren, og hvad bliver det næste så evt. – Det vil jeg ikke vide.

Anyway, jeg skal vist lige i omdrejninger igen og så må jeg se, hvordan det evt. kan løse sig med de der ting. Det plejer jo at vise sig på et tidspunkt.

0

2 thoughts on “Færdig som popsanger

  1. Marianne – Undskyld jeg ikke har fået svaret dig. Ikke med vilje, men en simpel smutter fra min side. Nej det er noget der trætter sådan noget. Håberogså du får hvilet ud i weekenden.

    Nej jeg er også holdt op med at spekulerer så meget over far. Jeg har nydt det med stalden og løb idag og imorgen skal jeg også en tur i stalden.

    Også gode tanker og ønsker om en god weekend til dig.

  2. Jeg har også lige været syg med en gang astma oveni og nøj hvor er man træt….. Og nu er jeg glad over at kunne klare bare to timer uden at falde sammen af træthed….. Jeg tror på at weekenden bliver god… Lad vær at spekulerer på din far. Tænk på dig selv – tænk på at gøre noget godt for dig selv. tænk gode tanker….

Der er lukket for kommentarer.