En endnu smukkere kloning – Even More Flying?


Fly Society i Paddocken i Klampenborg

Jeg mødte en skønhed igår! Det hænder af og til, at man møder heste, der bare får ens hjerte til næsten at gå i stå, så voldsomt smukke er de. En der plejer at kunne stå for sådan en omgang hjertkvababbelse, er Fly Society. Smukkere hest kan man næsten ikke forestille sig. Men der findes faktisk hans lige og når jeg siger lige, så mener jeg det. At han ligner ham næsten som snydt ud af mulen er det, men han er faktisk om muligt endnu smukkere og har endnu mere udstråling end Fly Society. Når jeg skriver Even more Flying er det med henblik på det, for ikke nok med at han har udseendet mere end med sig, han bevæger sig også helt eventyrligt – så gad vide om han på alle måder bliver “Even more Flying” – vi får se, og nu har jeg givet mit bud på et navn, som han ikke har endnu 😉 Jeg skal ved lejlighed nok bringe flere og bedre fotos af denne skønhed. Udover at være smuk, var han også utroligt venlig, nysgerrig og kælen da jeg hilste på ham. Så hvordan kan man næsten forlange mere.


Lilebror, som er om muligt næsten endnu smukkere

Begge hingste er således v/Flyinfact (FR) – Pollenca (IRE). Fly Society skal iøvrigt løbe på Klampenborg idag i Holger Danske Cup, som er dagens 2. løb. Han har som vanligt Kim Andersen i sadlen.

1 thought on “En endnu smukkere kloning – Even More Flying?

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Upoleret skønhed

Der er lukket for kommentarer.