Et udsnit af verden

Ovenstående er det udsyn jeg har lige fremfor mig, når jeg sidder i den store stol. Et syn jeg nyder meget. Det store bøgetræ i horrisonten afspejler årstiden flot, og den skarpe kontrast til mine pink pelargonier og efterårsfarverne er egentlig flot synes jeg.

Jeg er træt for tiden. Dels har jeg lige været syg, og dels tror jeg bare, jeg er i “efterårsmode”. Der er nul energi at tage af, så hvor jeg skal få kræfterne fra til de ting, jeg gerne vil, udover stalden ved jeg ikke. Og så er der jo kun en vej, og det er at skære ned på stalden. Nu er der også færre heste, og Finish går snart på permanent vinterferie, så det passer sådan set meget godt. Jeg er nok også træt, fordi jeg ikke holdt pause de her dage. Det gjorde jeg ikke, fordi jeg jo ville nyde ham mens han var her. Det er nok også det, der hævner sig nu. Til gengæld har jeg så ikke planer om, at skulle derned igen før på fredag. Jeg plejer også at tage ned onsdag, men der skal jeg til tandlægen, så jeg har nogen dage nu, hvor jeg kan få gjort rent og forhåbentlig også slappet lidt af og måske indhente lidt af de hængepartier, jeg også stadig har her. Nu må vi se…