Solskinsmad, der koster 7 points

2 økologiske æg blev kogt i 9 minutter og blev som det ses bare perfekte. De blev lagt på et stykke groft rugbrød, der blev tilføjet nøje afmålt mængde af mayonaise og ristede løg og salt og peber og jeg var i himlen.

Som det ses, koster sådan en mad mange points – lige nøjatigt så mange som også en snegl fra bageren koster!!! Sådan en fik jeg også forleden, men hvis jeg vil tabe mig, så må det tælles, og så er der ikke mange points til resten af dagen, så det gælder om, at have gulerødder og frugt i huset. Jeg skal proviantere imorgen! Ovensiddende mad var både morgenmad og frokost, men det var det værd 😉

0

1 thought on “Solskinsmad, der koster 7 points

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Besøg med indlagte gaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.