4 portioner
300 g hakket oksekød (max. 10%)
2 løg
1 lille fed hvidløg
2 peberfrugter gul og rød
3 dl Blandede bønner i mild chilisauce
1 dåse flåede hakkede tomater
2 spsk. majs fra dåse
1 knivspids chilipulver
1 spsk. oregano
1 spsk. olie
Salt
Løggene hakkes fint, og peberfrugterne skæres i mundrette stykker. Løg hvidløg og peber steges i halvdelen af olien og imens brunes kødet i resten af olien. Når kødet er brunet hældes det sammen og der tilsættes resten af ingredienserne. Lad retten småkog i 5 min. Ønsker du ris el. brød til retten skal du beregne points til dette, hvilket jeg selvfølgelig havde gjort. Jeg lavede 4 portioner, og havde således 3 der kunne fryses ned. Dejligt at have til en dag, hvor jeg ikke orker så meget. Det smagte dejligt!
0