Tour de Ordrupvej

Idag skulle jeg til tandlægen. Min tandlæge ligger i hjertet af Ordrup – Ordrupvej. Hvis man har midlerne iorden behøver man faktisk aldrig bevæge sig længere for at handle. Det skal så siges, at sådanne midler ejer jeg ikke, men i princippet ville det kunne lade sig gøre, at provianterer alt til sin husholdning der. Der er forretninger til ethvert behov:

6 dametøjsbutikker

2 køkkenudstyrsforretninger – Pot & Pande og Ideform (et eksempel på en fuldstændig ligegyldig hjemmeside)

1 Værktøjsmagasin

1 Irma

1 Meny
(da indlægget blev skrevet Superbest)

1 Fakta

1 Antikvitetsbutik

1 anden Antikbutik

11 frisører – udover den økologiske

1 herretøjsforretning

1 skinddesigner

1 Solcenter og neglested

1 kro

1 pizzarestaurant

1 Kinagrill og Sushi

1 Thaimad Take-Away

1 Emmerys

1 anden bager

1 slagter

1 Apotek

1 Cafe

1 Grønthandler

2 blomsterforretninger

Og så har jeg sikkert glemt noget alligevel. Ihvertfald er det en hyggelig gade og handle på synes jeg, selvom jeg er nødt til at bevæge mig lidt bort derfra, når jeg skal have nogen ting. Ikke at jeg egentlig har lyst, men det er ren nød som sagt.

Tandlægen har jeg kendt siden min barndom, og det er altid hyggeligt at komme derop. Jeg gruer for den dag, hun og lægen ikke orker mere. Bisserne fik en ordentlig omgang, og så var jeg en tur i Fakta som ligger lige overfor, og proviantere.

Selvfølgelig skulle det idag, hvor jeg skulle ud regne, hvorimod solen skinnede fra en skyfri igår, hvor jeg intet skulle. Men det gik og jeg kom hjem med mine varer. Vindueskarmene er blevet tømt, og alle gevækster vandet, og nu skal de på plads igen og imorgen står den så på støvsugning og badeværelse og vask og vasken gulv.

1 thought on “Tour de Ordrupvej

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Op og igang

Der er lukket for kommentarer.