Gøremål


De smukke rækkehuse, der ligger, så jeg kan kigge ned på dem fra lejligheden. Her fotograferet p.g.a. de kønne efterårsfarver igår

Jeg har været ekstremt flittig idag. Det var meningen, men det er jo ikke altid, det går som præsten præidker. Idag gjorde det heldigvis, så der er slæbt ting i kælderen og ryddet op dernede, min vinterdyne er kommet op, nogen planter er blevet skåret ned og stillet lidt hen, jeg har støvsuget, forberedt aftensmad og været i bad. Så det er slet ikke så ringe endda. Især dejligt at få ryddet op i kælderen og få støvsuget. Nu vil jeg glæde mig til at spise min velforberedte aftensmad og slappe helt af med god samvittighed. Vejret har ikke været en dyt mere spændende end igår, omend det startede med sol, så er den for længst gået til ro. Det bliver vist heller ikke sent for mig, fornemmer jeg, og imorgen skal jeg i stalden, så lidt energi må der godt være tilbage. God aften til jer.