Ovnbagt laks, kartofler og rødløg 10 points

Jeg fik laks til aften. En af mine favoritspiser absolut. Det var tid for nogen kartofler så det hele blev smidt i ovnen. Og ideen var også god nok, bortset fra at jeg havde fået skruet for højt op for ovnen og det således fik lige rigeligt. Pyt skidt, det kunne godt spises, men belært af erfaringen, skal det ikke have så meget næste gang. Til fik jeg revet gulerod med 2 tsk. dressing til. Jeg havde nogen minimajs, jeg smed ved også, men de får let for meget, og der var således også kun en der “overlevede”.

72 g laks

Kartofler i kvarter

1 meget stor gulerod

2 rødløg

2 tsk. olivenolie

1 tsk. timian

1 tsk. citronpeber

2 tsk. dressing

Krydderier, løg og kartofler kommes i en plastikpose med olivenolien som fordeles over alle grønsagerne. De hældes på en bradepande og bages ca. ½ time ved 180 grader. Check – er også afhængig af din ovn.