I østen stiger….

Solen op! Det ses nu her derude. Det føles ellers som midt om natten, når jeg vågner til “sædvanlig” tid kl. 6! Det sørger “overkommandoen” for! Hun skulle jo nødigt sulte. Right! Som om! Heldigvis er det ikke altid, hun står tidligt op, men de sidste dage, har jeg ihvertfald ikke fået lov at hvile på laurbærene. Nu når jeg har drukket kaffen skal jeg ud i den gryende dag. Så får vi se, hvad den bringer. Hav en god en derude!

4 thoughts on “I østen stiger….

  1. Hej begge to. Tak for hilsener. Det med sidebaren ved jeg skisme ikke lige. I Firefox, ser det helt perfekt ud. Jeg vil lige hive fat i min “guru” 😀

  2. Tak og en dejlig dag til dig 🙂
    Måske skulle jeg flytte i lejlighed – jeg har fået en dårlig vane med at sove det meste af formiddagen 🙂

    Hos mig ser det fint ud, men nu er der jo også gået et par timer siden…

  3. Tak i lige måde. Her er solen også stoet op. Dejligt!

    PS din sidebar ligger helet nede under alle dine indlæg altså når man ser den i IE7.

Der er lukket for kommentarer.