Det der med størrelsen….


Foto: © Jørgen Wolek – www.foto-arkiv.dk

Jeg faldt over nogen interessante artikler her til morgen, der omhandler information om ny forskning med hensyn til Chimpanser og Gorillaers præferencer udi størrelser. Og ja jeg taler om penisstørrelser også! Og det er lidt sjovt, for mennesker er jo meget, meget nært beslægtet til begge de her primater. Og sjovt nok lægger de vægt på det stik modsatte af hinanden. Hvad man så vil udlede af det med hensyn til mennesker, vil jeg lade være op til den enkelte… det er vel individuelt som med så meget andet, vil jeg tro, uden at vi behøver en større snak om den ting. Har du lyst, skal du være velkommen – men ærligt, er det så ikke lidt privat? 😉

Penislængde sladrer om monogami – artikel i Berlingske Tidende

Hunchimpanser undgår monogami – artikel i Berlingske Tidende

Andre interessante artikler:

Fordel at ligne en chimpanse – artikel i Jyllands Posten

De store aber trues – artikel i Ingeniøren

Chimpanser husker bedre end mennesker – artikel i Avisen.dk

0