Ikke endnu

De har lovet os regn, men den er her ikke endnu. Det paser jo svært dårligt ind i mine planer, som hedder Galopbanen 🙁 Men okay, hvis jeg skal prøve at se det positive, så kan jeg lufte de nye gummistøvler (det havde jeg nok gjort alligevel, for der er svært mudret dernede i forvejen). Det er så også det positive – punktum. Det er trist, koldt og ikke spor sjovt, for hverken heste, jockey’er el. publikum’er med sådan et vejr, og da helt umuligt bliver det at fotograferer,hvilket jeg jo stort set altid gør i større el. mindre omfang. Jeg har intet imod, at det er køligt, jeg kan iføre mig varmt tøj m.m., men regn…. Jeg håber sgu stadig på, at de kloge tager morderligt fejl og den der regnfront “farer vild” og suser til Tyskland el. noget…..

Nu vil jeg gå i bad, og så prøve at få læst min bog færdig, som jeg har været over et halvt år om nu. Det er underligt….Gad vide, om jeg overhovedet bliver færdig!