Ikke vild med dén dans


Foto: Mogens Flindt

Er jeg virkelig den eneste, der ikke ser “Vild med dans” her i Kongeriget, og som synes, det er en anelse ude af propertion, at Statsministerfruens exit skal rydde forsider og at man måske kunne tænke sig vigtigere nyheder? Konceptet er i princippet okay, hvis det var dommernes mening, der talte. Folk der har forstand på dans. Men når det bare bliver folkets popularitetsvurdering, der gør udslaget så giver jeg ikke noget for det. Så kunne de i princippet spille rundbold.Nu havde jeg set konceptet på BBC Prime først, hvor programmet hedder “Strictly come dancing“, men iøvrigt er det samme, og jeg var måske mæt på forhånd. Nej jeg stod også af der… Jeg elsker dans, men det skal være rigtig dans og ikke en popularitetskopi. Men det er så bare mig….el. hvad?

3 thoughts on “Ikke vild med dén dans

  1. Jeg ser det og elsker vores fredag aften med Vild med dans, slik og sodavand. Det er en dejlig afslappende måde for os, at slutte ugen af på.

    Og mht. avisoverkskrifer, så hellere statsministerfruen end så meget andet.

  2. Jeg ser ikke “Vild med dans”, men ikke fordi, at statsministeren kone er med. Har heller ikke set de år, det er ikke lige min smag.
    Hav en god dag, Deborah 🙂

Der er lukket for kommentarer.