En tur i Dyrehaven

På vej hjem fra stalden igår, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ikke havde spor skade af en tur gennem Dyrehaven. Som tænkt, så gjort. Og det kom der selvfølgelig en masse fotos ud af. Her er et udvalg.
Det var en meget begrænset strækning jeg gik, så tager jeg mig tiden en dag og går en længere tur el. alternativ rute, vil jeg da kunne tage umådelige mængder for jeg synes, det var ligemeget, hvordan jeg vendte mig, så var der et motiv.

5 thoughts on “En tur i Dyrehaven

  1. Frk. Bibo – Tusind tak for hilsen, og du har da ganske ret, det er sådanne dage, man skal huske, når det hele er gråt i gråt. Jeg var også glad for at have den “in memorandum” på banen idag, hvor vi dårligt kunne se, hvad der foregik, så gråt i gråt var det, for ikke at tale om mørkt.

  2. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » På opdagelse

Der er lukket for kommentarer.