Lukket og slukket

På vej hjem, kom jeg også forbi el. igennem Dyrehavsbakken. Den er som det ses lukket og slukket for i år, men det var sjovt at gå igennem og møde den sjove sørøver f.eks. Det var en hel forlystelse pillet fra hianden.

2 thoughts on “Lukket og slukket

  1. Lone – Jeg kan ikke mindes at have gjort det til hest, men det kan være, det skulle prøves også 😉 Jeg har nu ellers turneret Dyrehaven tynd til hest. Men de to små Islændere jeg mødte, så ud til at hygge sig gevaldigt.

    Vi er iøvrigt enige, jeg er heller ikke så meget til Tivoli og Bakken sådan i det hele taget.

  2. Dyrehavsbakken er bedst at besøge, når der er lukket og slukket.
    Jeg er slet ikke til Tivoli/Bakken og kulørte lamper.

    Det må være vidunderligt at sidde på en hesteryg og slentre gennem et lukket Bakken.
    Jeg har gjort det med en anden slags firbenet – i snor 🙂

Der er lukket for kommentarer.