Paneret Kyllingesteak/Chicken Fried Steak

Den her lille vejledning/opskrift, er godt nok på Engelsk, men meget simpel at følge. Grunden til at jeg kom på det, var at jeg var på besøg på en Amerikansk Blog fra Texas som jeg besøger sådan jævnligt. Og Tina fra Texas fik netop den her ret idag.

Udfra billedet kunne jeg sådan nogenlunde regne ud, hvad det var, men da jeg så ville være helt sikker, så fandt jeg faktisk den her sympatiske gut på Youtube, der lavede det for mig. Han har også en blog med masser af opskrifter og link til flere video’s. Hvorfor jeg synes det er sjovt? Tjah, jeg elsker jo alt der har med mad at gøre, og særligt synes jeg det er en sjov indgangsvinkel til lidt amerikansk kultur/baggrund da jeg jo biologisk er halvt amerikansk. So here goes Chicken Fried Steak, som iøvrigt kan laves med alle slags kød efter lyst:

————————————————————————————————–

In English:

This little video is very simple to follow. The reason why I came up with it, was that visited an American Blog from Texas that I visit frequently. And Tina from Texas had this dish today.

Looking at the picture I could more or less figure out, what the idea was, but as I wanted to make sure I looked and found this sympatic guy on Youtube who made it for me. He also has a blog with loads of recipes and links to more video’s. Why I think it’s interesting? Well being crazy with and loving everything with food I think it’s a good angle to a bit of American culture/background as I’m biological half American. So here goes Chicken Fried Steak, which can be made with any kind of meat if you like something different by the way: