En påmindelse

Jeg minder lige om, at der om få dage er 2 mdr. til Jul og det ikke er spor for tidligt at få styr på indkøb af – you guessed it – Julekort – både de almindelige af slagsen og dem med heste på, afhængig af hvad man har lyst til. Gør det til en hyggelig tradition at skrive kortene. Det er både hyggeligt at skrive dem, og bestemt også at modtage. Og vil man modtage, så er det en overordentlig god ide, at sende nogen også.

6 thoughts on “En påmindelse

  1. Mette – Det synes jeg lyder rigtig godt. Meget a pros pos fik jeg en pose Julekort fra Gigtforeningen idag. Også en værdig sag, men de har ingen super netbutik endnu, men den er på vej. Julekortene er tegnet af Mads Stage og er eller rigtig søde, og kan købes her. Jeg skal igang med at skrive liste og finde ud af, hvor mange jeg skal have afsted.

  2. Anette – Tak for hilsen. Som jeg vist skrev tidligere, så er et en elektronisk hilsen bestemt bedre end ingen. Men jeg har det altså sådan, at intet slår et rigtigt i den fysiske postkasse.

    Jens Drejer – På nogen måder vil jeg give dig ret, så kunne jeg såmænd også godt sløjfe Julen i år, men kun hvis alle gjorde og det er vist for meget forlangt 😉

    Henriette B. – Beklager, det er Jul lige straks 😉

  3. Ã…h nej da, ikke allerede igen. Jaja, jeg ved godt at du har ret, men – kunne vi ikke udsætte julen et par måneder? Til februar eller marts? Eller måske ligefrem springe over et enkelt år? Folk påstår sædvanligvis at forandring fryder….. 😉

  4. Du har ret. Det er ikke spor for tidligt at begynde at tænke på julekort. Vi plejer at sende til familie og venner. Men måske bliver de fleste sendt elektronisk i år. Det er nu hyggeligt at få “rigtige” julekort i sin postkasse men nu må vi se hvad vi beslutter os til. Flotte julekort du linker til!

Der er lukket for kommentarer.