Forstoppet

Ja det er både mig sådan lidt skrivemæssigt, men så sandelig også køkkenvasken. Den sagde underlige lyde igår, og jeg håbede så, at problemet løste sig. Men her lige før, gik den helt i strejke. Ikke så godt. Nu har den fået en slat kemikalie i passende mængde, den kan stå og hygge sig med foreløbig, og så Fingers Crossed for, at den arter sig. Jeg skal sådan set bruge min køkkenvask og da endnu mere nu her imorgen, hvor jeg får frokostgæster.

0

3 thoughts on “Forstoppet

  1. Opdatering: Jeg har nu konsulteret kyndig ven, og haft vandlåsen skilt ad, og kan ikke umiddelbart se noget som helst og har skyllet og gjort ved, og intet har hjulpet, så nu må sagkundskaben vist til 🙁

  2. Stine – Foreløbig har det fået en gang klorin mere, men om det er nok ved jeg ikke. Vandlåsen trænger sikkert til at blive renset, men jeg aner ikke hvordan og tør heller ikke.

Der er lukket for kommentarer.