Dejlig dag med gæster


Den store bøg i det fjerne “synger på sidste vers”, mens dens lille kollega i forgrunden viser al sin glans

Jeg fik frokostgæster, som jeg nævnte. Og det var bare superhyggeligt. En ny veninde fra stalden og hendes datter på næsten 6 år kom og var her nogen timer. Vi spiste frokost. Porrecremesuppe og flæskestegsmadder med rødkål. Jeg havde en flæskesteg, der trængte til at blive spist, så den stegte jeg. Smagte dejligt altsammen. Det var deres første besøg her, men forhåbentlig ikke det sidste, for vi havde det rigtig hyggeligt, og fik jo slet ikke sludret færdig. Sådan er det, så er der basis for mere hyggeligt samvær, og det er jo dejligt.

Bagefter skete de uafvendlige. Jeg faldt i søvn. Den store stol understøttede mit trætte legme og efter jeg havde væres så dejligt uderholdt af eftermiddagens krimiserier. Nu har jeg lige spist resten af suppen og en ostemad. Det var ikke den store sult, der plagede mig og nu overvejer jeg så, om ryggen holder til en tur i stalden imorgen. Det ved jeg ikke rigtig. Idag da jeg handlede kravlede jeg nærmest hjem så ondt havde jeg.

Jeg fik dog hentet de vanddrivende piller og godt for det, for der lejre sig vædske i to kropsdele, der ellers var beregnet til noget andet vædske og det gør dælme ondt skal jeg hilse og sige. Så nu må jeg måske hellere tage fast. Men det taler jeg lige med Dr. Jan om, når jeg alligevel skal derop igen.
Til gengæld prøvede jeg at nyde turen trods rygsmerter, for vejret var fantastisk og himlen var blå, men indrømmet, det var lidt svært. Kameraet havde jeg selvfølgelig ladet blive hjemme…. 🙁

2 thoughts on “Dejlig dag med gæster

Der er lukket for kommentarer.