Hvor er det sørgeligt

Som jeg har nævnt så mange gange før, så synes jeg, det er voldsomt trist, som vores samfund i stigende grad er plaget af mangel på respekt for hinanden, hinandens ting og ikke mindst for ældre menneskers viden og erfaringer og gode gamle traditioner sådan generelt.

Et er at man kan mangle forståelse for, at nogen vil blive på arbejdsmarkedet, men sålænge de passer deres arbejde, er det da helt forkasteligt at gøre alt hvad man kan, for at blive af med dem, kun p.g.a. alder. Den der leflen for ungdom for enhver pris, er til at få decideret kvalme af efter min mening.

At utilpassede og uopdragne unger ikke skal ødelægge det for alle de andre, og skal kunne smides ud af skolen, er vel heller ikke så opsigtsvækkende. Det kan da ikke være meningen at dem som skaber problemerne skal vises størst hensyn? Hvor er konsekvenserne henne for dårlig opførsel? De er der ikke, og det er et af de helt store problemer. Det er bare lidt sent man er ved at finde ud af det.

Nu er det også ved at gå op for medierne:


Ældre medarbejdere frasorteres til job
– artikel i Berlingske Tidende

“Høflighed koster ikke noget” – om opdragelse af hendes søn bl.a – Sanne Udsen – bl.a. forfatter til “Takt og tone i tiden

Hølighed, tak – Artikel i Ugeavisen Esbjerg


Om den “omvendte Jantelov – eller X-Faktorloven”


Om flytning/udsmidning af utilpassede/uregerlige børn