Stille dag

Jeg har været stille, jeg ved det godt. Men der er heller ikke meget at fortælle. Det har været indehygge-pleje-ryg-dag idag. Og så har jeg kæmpet med min køkkenvask. Fingers Crossed, så tror jeg, den er okay nu, men jeg er slet ikke sikker.

Havde besøg af min kære fader. Han har det bedre med sit helbred p.g.a. ny medicin, og det er selvfølgelig rart, og han så også bedre ud. Det glæder mig da meget. Han var så sød at have en pose med grøntsager med til mig. Utrolig sødt af ham. Så jeg skal snart ud og lave lidt aftensmad med nogen af dem.

Vejret har bestemt gjort sit til, at jeg har grebet indedagen med glæde. Det har været blæsende og regnfuldt og ikke mindst gråt i gråt.

2 thoughts on “Stille dag

  1. Frk. Bibo – Det er det nemlig ikke, de er helt nødvendige for mig, og jeg har skam lært at sætte pris på dem. Idag hvor vejret var så græsseligt var det skønt at hygge med sterinlys og den slags.

  2. Stille dage er nu heller ikke det værste man kan have. Især når man er nødt til at lytte til kroppen og acceptere at man skal tage den med ro af og til.

Der er lukket for kommentarer.