Helios Racing – Flere flotte fotos

Ginnie, som står bag Helios Racing, har jeg “mødt” via en anden fotograf Stefan Olsson, som jeg også har omtalt.

Vi er efterhånden en del tøser, der tager galopfotos, og det er da bare super. Kig engang på Ginnies, de er rigtig flotte. Vi linker til hinanden nu. Snart skal jeg have styr på mine links, og der kommer hun selvfølgelig også med.

5 thoughts on “Helios Racing – Flere flotte fotos

  1. Hej igen! Vad trevligt att du har skrivit ett inlägg, uppskattar det otroligt mycket 🙂 Jag har länkat till dig, men om det är något mer jag kan göra så säg bara till! Hälsningar, Ginnie

  2. Tess – Tack så mycket 😉 Dejligt at se dig her og selvfølgelig vil jeg også linke dig, når jeg når så langt. Du må hellere kigge over til min yndling Finish First også – det vil du sikkert også kunne lide. Jeg vil da selvfølgelig blive meget glad, hvis du vil linke til mig. Kom endelig igen og skriv en hilsen. Rigtig god søndag.

    Olines – Du kan tro, det glæder mig! Og det er jo netop noget af missionen med dem. Tak for du skrev.

  3. Jättevackra bilder du tagit! Halkade in på sin sida via en länk, håller själv på med att ta foto på bla galoppen. 🙂 Kika gärna in på min sida och om du vill så länkar jag dig gärna. 🙂

Der er lukket for kommentarer.