Sådan lidt fraværende

Kender du det, at du er tilstede, og du deltager, men du føler, at du aldrig helt er med alligevel…? Sådan har jeg haft det idag. Underlig fornemmelse. Måske derfor jeg føler dagen på banen lidt underlig…. Det var nu heller ikke så voldsomt med løb idag, og ikke det helt vilde og der var næsten ingen mennesker. Vejret var fortrinligt, så der var intet at klage på.

Efter jeg kom hjem har jeg hygget mig med indlæg her, som det kan ses, og så fik jeg noget mad. Ryggen har til gengæld været helt tosset, og bliver det åbenbart så snart jeg begynder at gå rundt. Nu vil jeg gå ind og hvile mig, for jeg er god nok træt nu, og så må der komme lidt mere fra godteposen imorgen. For fotos, det fik jeg da taget…Det er om at benytte sig af det, når vejret er til det. Nyd det sidste af lørdagen og husk nu at sætte urene tilbage 😀