I vinterhi

Jeg føler trang til at gå i hi – vinterhi. Vejret gør bestemt sit til det. Det er mørkt, vådt, koldt og blæsende, og jeg sidder her og har iført mig op til flere varmende genstande for at holde stand mod kulden. Jeg har sovet længe, og nuslet her på computeren med gårsdagens løb. Noget jeg hygger mig med, men nu gider jeg ikke mere idag. Resten må komme senere, for nu føler jeg trang til at lave ingenting, og smide mig og se Gensyn med Brideshead, som kører i baggrunden. Når det er sagt, om at gå i hi, så er det heldigvis ikke vedvarende, for når der så dukker en dag op som igår, hvor vejret var så vidunderligt, tjah så får man jo lyst til at komme ud igen. Men indtil videre, er jeg den der er gået i hi – God søndag til dig, hvordan du så tilbringer den.

1 thought on “I vinterhi

  1. Pingback: Deborah’s» Blogarkiv » Dagens begyndelse og sådan en dag

Der er lukket for kommentarer.