Dagens begyndelse og sådan en dag


En solid skive hjemmebagt rugbrød (fra bageren) med ost, tomat og en lille smule mayo og selvfølgelig salt og peber

Dagen startede med morgenmad og frokost. Jeg har stadig ingen neskaffe i huset og jeg gad ærligt ikke lave en kop “rigtig” kaffe, så jeg drak te, som jeg jo faktisk også holder meget af. Jeg har købt sådan en pakke “African Red Vanilla” fra Celstial Season på bud en dag, og den smager faktisk rigtig rigtig godt. I det hele taget har jeg været meget glad for Celestial teerne altid og en overgang havde jeg altid Lemon Zinger og Country Peach Passion i mit skab. Det skal jeg vist igen, men jeg skal lige rydde lageret først.

Dagen er sådan en dag (igår var også), hvor jeg bare ikke orker at høre om andres lykke. Kender du det? Ikke at jeg ikke under alle det bedste, for det gør jeg altid. Men det er sådan en dag, hvor man har ondt af sig selv og er i et rigtig træls humør og også selv vil have sin “del af kagen” og Guderne skal vide, jeg synes, det må være min tur snart. Så har du lige fundet hende, skal på weekend-romantisk-tur med kæresten, skal giftes og iøvrigt er ved at boble over af lykke, så er det altså ikke lige idag, du skal smide det i hovedet på mig – sorry!

Jeg er begyndt at se “Gensyn med Brideshead”, som jeg fortalte igår, så den vil jeg gå ind til og passe mig selv….. forhåbentlig dukker jeg op igen, med mit sædvanlig gode humør lige pludselig.

7 thoughts on “Dagens begyndelse og sådan en dag

 1. Pia – Jeg kan også godt uden, men jeg kan desværre godt lide mayonaisen 😉 Men jeg skal selvfølgelig ikke bruge ret meget p.t., hvor jeg taber mig. Men lidt har også ret heldigivs.

 2. Godt brød og ost og tomat, så langt er jeg med, men jeg ka sagtens undvære mayonaisen, men det hænger nok sammen med at jeg bruger det meget sjældent:)

 3. Jeg har aldrig prøvet at lave mayonaise selv. Men det er nu en helt almindelig en. Der er jeg nu ikke så kræsen – desværre 😉
  Lone, det er desværre ved at være noget siden, jeg har været ude og ride. Humøret er ikke ret godt p.t., og det er der mange årsager til. Men jeg prøver, at være god ved mig selv.

  Jeg har været sammen med Finish idag, og det giver mig altid glæde – meget endda. Og jeres søde hilsener er også altid hyggelige, så tak for dem.

 4. Jeg elsker rugbrød med ost – men ikke tomater og mayo.
  Jeg er ikke nyforelsket eller noget, så jeg vover lige det ene øje og ønsker dig en god tirsdag 😉

 5. Sådan en mad er også lige mig. Mayonaisen er en god idé.
  Mayonaise er lækkert til meget. Jeg kan også lide det oven på kryddersild og rygeost.
  Det skal være Irma mayonaise, så er det bedst.

  Jeg skal prøve at lave brdr. Price’s mayonaise en dag. Jeg har printet den ud fra DR2, hvor de havde et madprogram tidligere på året.

  Kan du så komme op med humøret! Du skal ud at ride. Natur og dyr gør en glad, som du ved.

Der er lukket for kommentarer.