Det der med hundehvalpe og….

Jeg gik som “Katten om den varme grød” for at få taget et foto af den her hundehvalp, som vitterligt var cute, cute…. Problemet var, at det var ejeren jo også og havde ikke behøvet hundehvalp til noget som helst. Nå, jeg plejer ellers ikke at være generet, men ….. så det endte med det her, som faktisk også er meget sødt 😉

2 thoughts on “Det der med hundehvalpe og….

  1. Lone – Ikke at han ikke godt måtte “misforstå”, for jeg synes bestemt han var meget sød og se på, men de fleste gange var han omringet af “en kødrand” af venner, og her sad han og ventede på nogen, så jeg fortrak. Men det kan jo være, han kommer igen 😉

  2. 🙂 😉 Nej, man kan hurtigt blive misforstået, Deborah. Han kunne jo ikke vide, hvem du var interesseret i.

    De ser dejlige ud begge to. Det giver jeg dig ret i 🙂

Der er lukket for kommentarer.