Effektivitet


Magnoliaen her udenfor i efterårsdragten

Jeg har været indbegrebet af samme idag. Jeg har vasket op, ringet til hotline om computer, og fået den fixet – den bærbare altså. Derudover har jeg været i byen og få nye kontaktlinser, hos min søde, søde optiker. Som jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre, når holder op. Jeg har kendt ham altid. Og så er det ikke engang lyv. Den ene af de oprindelige er holdt op, men heldigvis er ham, der så er kommet, utroligt sød, så jeg er heldigvis i gode hænder længe fremover. Men meget glad for min optiker, sålænge han er der. Synet er faktisk fint nok, selvom jeg selv synes det bliver ringere. Men det er ikke mere, end der er naturligt for alderen – *host*! Den har jeg det ikke helt godt med, men hvad hulen, sådan er det. Linserne fik jeg med, og noget vædske også.

Nu vil jeg være effektiv endnu engang og gå i bad og så skrive en liste over, hvem der skal have Julekort tror jeg – det er ved at være tid. Har du skrevet din?