Det der med vægten….

girl_on_scaleopt.gifDet har jeg ikke skrevet så farlig meget om på det sidste. “Gad vide om det så er fordi, det går helt i skoven” med det der vægtnoget?”, er der så nok nogen, der tænker. Men nej det er det ikke. Det går stille og roligt, den rigtige vej. Jeg har sat mig et mål, jeg skal nå inden Jul, og når vi når så langt, så skal jeg fortælle dig, hvad det gik ud på, og hvorvidt det er nået. Så det er ikke, at der ikke arbejdes på sagen, for det gør der. Men jeg føler ikke, at hverken I el. jeg har brug for de små udsving sådan hele tiden. Jeg skal give en statusmelding engang imellem. Men jeg kan da sige, at en veninde havde set mig på banen forleden, og da vi så talte i telefonen spurgte hun, om ikke jeg har tabt mig – og jo det har jeg 😉 Det er dejligt – Så tak til dig for det!!!

2 thoughts on “Det der med vægten….

Der er lukket for kommentarer.