Efter en god nats søvn

Dyrehaven

Efter den gode snak igår, kunne jeg heldigvis sove en god nats søvn. Jeg gik rimelig tid i seng, og har sovet relativt længe. Dejligt, dejligt. Nu sidder jeg med en “rigtig” Latte (Neskaffe i huset igen), og nyder lettelsen og glæden ved snakken med min gode ven igår. Derudover glæder jeg mig over, at husene er hule og jeg kan tænde for varmen og bruge min dag helt som jeg har lyst. “Skal du ikke i stalden?” Vil du måske spørge. Men nej det har jeg valgt at vente med til imorgen. Der vil jeg så til gengæld tage tidligt afsted og få så meget tid som muligt med Finish. Fredag aften står den på middag hos en veninde, og hele lørdagen går med løb m.m. søndag regner jeg med, at Finish drager på landet igen og at jeg leverer ham for sidste gang i år deroppe. Det bliver sgu helt vildt trist, at han er helt deroppe. Men jeg må jo besøge ham så ofte jeg kan. Og det vil jeg selvfølgelig gøre.

Hvad skal dagen idag så bruges til. Tjah, jeg har et par mails jeg skal have svaret på, og så skal jeg vist lige svinge den berømte støvsuger og vaske gulv og vande blomster skal jeg ihvertfald også. For de næste dage er jo som det ses godt besat. Jeg har også en bærbar computer, jeg måtte sætte tilbage til “år nul”, da den kun kunne starte fejlsikret, så den skal også færdiginstalleres.

Næste uge har jeg allerede 2 venindeting linet op også. Det glæder jeg mig til. Et barselsvisit og en Bilka-tur med min faste makker udi det. Det er for længe siden, vi har haft sådan en tur. Det bliver fedt – vi har det så hyggeligt. Og så har jeg iøvrigt stadig min fars computer, som jeg også har lovet at installerer i næste uge. Hvem sagde, at man har tid til at kede sig – jeg har ihvertfald ikke! God torsdag!

Opdateret 14. marts 2021

2 thoughts on “Efter en god nats søvn

  1. Irene – Jamen det har faktisk også været en hyggelig dag, og suppen blev bare supergod. Den var så ikke på skemaet til at starte med ikke græskarsuppe ihvertfald, men det det var dejligt. Håber også du har haft en god dag.

Der er lukket for kommentarer.