Snart sengetid og manglende kundepleje

Det har været en indedag, dog med en lille afstikker udenfor. Det var egentlig fordi jeg skulle have kattegrus, til hendes højheds toiletærinder. Gæt så lige, hvad det eneste, jeg ikke fik idag var? Den lokale købmand lige rundt hjørnet, har “normalt” den kattegrus jeg bruger. Altså en hvid klumpende. Sidst jeg var der, købte jeg den sidste. Da jeg så efter min tur til grønthandleren – vi har verdens bedste lige heroppe, var forbi for at få kattegrus, var de igen udgået. Hvor svært kan det lige være. Nå, men de skulle ud og hente varer, så senere ville de have kattegrusen. Kl. 16 daffede jeg så derned igen. Da vi talte om, hvad det skulle være, var jeg meget specifik i mine beskrivelser og sagde at det netop IKKE skulle være molervarianten. Hvad tror i tumpen havde købt? Det er altså ikke smart at sætte sine 18-årige sønner til at passe butikken. Der går alt for meget hormoner og fis og ballade i den, udover at de ingen kundepli og har iøvrigt. Så nu stopper min handel der, for det gider jeg ikke. Altså må jeg i Fakta på vej hjem fra stalden imorgen.

Jeg har som det ses lavet suppe og græskarmand, og meget mere er det ikke blevet til. Støvsugeren skulle have været svunget og lidt, men det nåede jeg aldrig. Vi får se hvor meget jeg når de næste dage, for der bliver meget faren omkring. Men så ser jeg da heller ikke skidtet 😉 Og så slem er det nu ikke, men blomsterne skal vandes, så det bliver de imorgen, når jeg kommer hjem. Nu skal jeg snart i seng, for jeg har planer om, at skulle tidligt i stalden imorgen. Så får vi se, hvordan den holder, den plan.

3 thoughts on “Snart sengetid og manglende kundepleje

  1. Tina – Omme i London – Den duer ikke til kattegrus. Det lugter og suger ikke skidtet. Jeg synes ikke, det fungerer overhovedet – sorry. Men dig og moler som sådan, er der ikke noget galt med 😉

    Elizabeth – Den fra Fakta er fin nok. Sålænge det er HVIDT KLUMPENDE, så virker det. Der har jeg ikke været ude i nogen, der ikke fungerede. Det er kun, hvis jeg har afveget fra det, at det er er gået galt.

  2. Ã…hh jeg kender det godt.

    Jeg køber Catsan hos SuperBest til vores Freya Fræk. Det er noget frustrerende, at det er den eneste supermarked/butik, jeg indtil videre har opdaget, at jeg kan købe det i. Hvorfor kan flere butikker ikke have det samme mærke? Catsan er virkelig god og hygiejnisk. Man kan ikke lugte, at man har kat når man bruger det sand/grus – det synes jeg oftest er tilfælde med en billigere sand.

    Mv Elizabeth

Der er lukket for kommentarer.