Hilsen på en gammel ven


Derriere Lui i sin boks på banen igår


Som det ses, sammen med mig og ikke mindst en gulerod 😉

Det første jeg gjorde igår, da jeg var på banen, var at opsøge ham ovenfor her. Hans søde Jockey Ann-Charlotte Nielsen, havde sagt god for, at jeg kom og hilste på. Han kunne sagtens kende mig, og han var lige så dejlig som altid. Faktisk mere, for han bider ikke så meget, som han gjorde. Han står jo nu i Jylland, og trives der. Smuk og dejlig. Eftersom jeg havde 4 kg gulerødder fik han sin del, for Finish led vist ingen nød af den grund, og som det ses, faldt det i rigtig god jord.

Tak til Ann-Charlotte som det også var hyggeligt at møde igen. Jeg synes, jeg ser lidt fjoget ud, men det synes jeg vist generelt for tiden. Iøvrigt har jeg som det ses på det tidspunkt ingen sweater på, og der var det heller ikke koldt. Det blev det, skal jeg love for – hundehamrende! Så senere, var jeg hjemme og hente en sweater og varmere støvler.

0