Mandagsmixup og undskyld

Det lader til at mandagen er en dårlig dag flere steder idag. Anita en syg søn og sådan og Liselottes bil strejkede. Her var det et sammenfald af sammensparet frustration, misforståede signaler og manglende kommunikeren, der endte i en større diskussion. Så har jeg ikke overdrevet. Man kan dårligt sige, at det var nogens skyld, men simplethen, at der har været helt misforståede motiver, hensigter og alt muligt andet. Der blev snakket om tingene, da vi var faldet lidt ned, og det viste sig at begge parter var lige kede af det, og at vi havde såret hinanden en hel masse uden at ville det. For min del af at have såret siger jeg undskyld, for det var jeg slet ikke klar over, og det var ihvertfald ikke min intention.

Fremover må vi prøve at sludre stille og roligt om det, og så har vi aftalt at vi starter på en frisk. Det vil jeg rigtig gerne. For ufred og misforståelser og dårlig stemning er der vel ingen der går efter. Men jeg skal indrømme, at jeg bliver helt slået ud af sådan noget og mange oplevelser førhen gør, at jeg ikke bare lægger sådan noget bag mig, men det sidder i mig længe. Og det er enormt hårdt, netop fordi det bringer en masse gammelt til veje også. Oveni har jeg idag sendt Finish på landet. Det er super for ham, og han var ved at springe i luften af glæde, hvilket selvfølgelig var superfedt at se. Men jeg kommer da til at savne ham meget. Nu tager jeg lige en dag og prøver at komme mig lidt, og så starter jeg på en frisk på onsdag.

P.S. Det var meningen, der skulle være et foto ved det her indlæg, men funktionen strejker! Og igår kunne jeg ikke få postet et indlæg. Så det kan være, jeg lige skal kontakte min host.

0

5 thoughts on “Mandagsmixup og undskyld

 1. Jane – Det har du helt ret i. Jeg skrev ikke hendes navn, da jeg blev usikker på, om Eleven var med også, men nu ved jeg, så skal det da med. Hun er en lille snut med krummer i. Det bliver spændende at følge hende. Som du ved var jeg jo meget glad for “Affe” 😉 – Jeg har skam ikke glemt Majestic – han er bestemt også en meget dejlig dreng.

 2. En klog mand har engang sagt: “Lad ikke solen gå ned over din vrede”.
  Dette er helt sikkert sandt. Der er lige så mange synspunkter om en sag som mennesker. Ellers ville der jo heller ikke være alle de krige rundt om i verden.
  Vi skal alle tolerere andres mening og prøve at få det bedste ud af det.
  Der skal være plads til os alle. Og det er der.
  En veninde gjorde mig opmærksom på de kære billede af Air Strike Eleven, Hoppe åring efter Final Appearance og Alioli/Nishapour. Lillesøster til Air Force Eleven på din side. TAK. Jane

 3. En klog mand har engang sagt: “Man skal ikke lade solen gå ned over sin vrede.” Og det er nok rigtigt.
  Enhver kan ha’ deres måde at se tingene på- begge KAN ha’ ret.
  Men det bedste er nu at være venner. Selv om man må erkende at man bare ikke KAN være gode venner med alle. – HELE tiden.
  Tak for de kære billeder af Air Strike Eleven.
  Og hvis du mangler nogen at kaste din kærlighed på, står der en gudeskøn hingst som hedder Majestic 11. Jeg er sikker på at HAN også ville sætte pris på kærlighed og ømhed.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.