Tidlige nisser – Hjælp!

Jeg er hjemsøgt at nisser, tror jeg. Jeg kan ikke uploade fotos til min blog af uransagelige årsager. Det er da noget træls for nu at sige det mildt.

Udover nisser i bloggen er der virus og bakterier på min Facebook. Hvad gør man så? Virusprogrammet går i største alarm så snart jeg logger på. Jeg kan da selvfølgelig undvære, men irriterende er det da, for nu er det jo også blevet en del af rutinerne. Jeg har råbt på hjælp hos “min” computerekspert, men har du gode ideer modtages de selvfølgelig med kyshånd.

Til gengæld skal jeg på barselsvisit senere, det bliver hyggeligt. En lille pige omend hun ikke her spritny, så ret så ny alligevel. Vi har jo babyboom i stalden, så …. Hvis jeg kan nå det skal jeg også lige finde en lille gave til mor og barn. Jeg venter på min transport – faderen med bilen.

Alle geleder værker og gør ondt – jeg gad vide, om det er vejrets skyld. Mørkt, mørkt og gråt er det og sikkert fugtigt. Det er aldrig godt for gelederne. Så nej det er en drilsk tirsdag indtil nu.

2 thoughts on “Tidlige nisser – Hjælp!

  1. Helle K. – Ja nu har jeg da styr på lidt af det. Så må vi se med resten. Det kommer jo nok. Barselsvisit er gået super og var meget hyggeligt, men jeg er træt nu. Ledsmerterne – du har nok desværre ret 😉

  2. Sikke noget med nisser og vira og hvad ved jeg – håber du får styr på det hele igen 🙂

    Ledsmerter hører sig vist til på denne årstid 😉

    God og dejlig dag – og barselsvisit. 🙂

Der er lukket for kommentarer.