Valg, valg og atter valg


John McCain

Man har næsten fået kuller af det, alt det valgsnak. For min del har jeg ikke sat mig meget meget grundigt ind i det hele. Men jeg har da dannet mig et overblik over tingene, så godt som det nu er muligt, uden at sætte sig ned og lave et intenst studie. At jeg heller ikke skal sidde oppe den halve nat, og se valg, giver helt sig selv, for jeg ville aldrig nogensinde kunne holde mig vågen, så længe det ville kræve. Jeg har kigget lidt rundt istedet og fundet lidt, hvor du kan snuse og få lidt overblik, hvis du skulle få lyst som modvægt til fjernsynets kværnen:

Amerikanske Tilstande – blog af Poul Høi

Amerikansk politik – blog af Ronnie Dahl

Uanset, have a nice election!

8 thoughts on “Valg, valg og atter valg

  1. Ok, fint at vide.
    Synes bare sætningen: “Så det er jo fint for dig så.” Var lidt mærkelig.
    Jeg fik en fornemmelse af at du egentlig ikke gad at høre andres mening end din egen, medmindre man var enig.

  2. Jeg er ikke bange for det. Jeg synes det er helt på sin plads, at Obama ser indad og tager sig af sit skrantende land først og fremmest. De er midt i en krise, der ikke har set sin lige siden 60’erne.
    Det vil komme til at tage tid, men han har selv udtalt at han vil se på klimapolitikken – da den er et vigtig for at komme ud af den økonomiske krise. Jeg er sikker på at han vil samarbejde med Europa, så meget som hans tid tillader det i det første stykke tid.

    Frem for alt er jeg lykkelig for at Obama har vundet, og at Sarah Palin ikke står med en chance for at blive præsident foreløbig. Pyh en gyser det ville være – det er min mening.

Der er lukket for kommentarer.